Kom nu op drumles!


Ontdek de vetste ritmes, de meest coole grooves en de kick van het meespelen met je favoriete muziek. Leer in de wekelijkse drumles roffelen, blues-, funk-, pop- en rockritmes spelen, noten lezen, meespelen met muziek en nog veel meer! Je kan al beginnen vanaf 6 jaar.

 

Voor volwassen vanaf 18 jaar worden de drumlessen op maat gemaakt zodat de lesinhoud, lesduur en lesfrequentie op jou wensen worden afgestemd. Of je nou elke week drumles wilt of om de week, recreatief wilt drummen, je hobby weer wilt oppakken, eindelijk wil beginnen aan die lang gekoesterde droom of toch die beroepsopleiding ambieert, dan kan dat! Samen met de docent maak je een plan van aanpak/lesprogramma die aan jou eisen voldoet en waar je je lekker bij voelt. Desgewenst kan je ook deelnemen aan het leertraject (zie ‘leren én plezier‘). Niks moet alles mag!

Ben je al een gevorderde drummer?

Je eigen smaak speelt een (steeds) belangrijke(re) rol bij de les inhoud. Zo kunnen er in de lessen onderwerpen voorbij komen als: het uitdiepen of verbreden van verschilllende stijlen muziek, zoals: latin, jazz, metal, rock, funk, enz. Maar denk ook aan improviseren, soleren, fills maken, techniek, enz.

Niels          20141008_174110

Ambieer je een beroepsopleiding?

Ook drummers die een studie op een pop/rockacademie of conservatorium ambiëren, kunnen bij ons terecht. We maken samen een plan en gaan hard aan de slag om je klaar te stomen voor een beroepsopleiding!

Shane          Cas

Drums & Bassworkshop

Een aantal keren per jaar laten we de drumleerlingen en basgitaarleerlingen samen spelen. Vaak wordt er ook nog elektrisch gitaar bij gespeeld. Naast dat samen muziek maken erg leuk is is het erg leerzaam. De grondbeginselen van samenspel in een (soort) band leer je hier. Hieronder een indruk van de workshop.

 

Drum & Bass Workshop          Drum & Bass Workshop

Optreden

Minimaal een keer per jaar kan je op een podium een spetterend optreden van je drumkunsten geven. En iedereen die daar nieuwsgierig naar is kan je uitnodigen om te komen kijken en luisteren. Familie, vrienden, kennisen, iedereen is welkom!

 

Relevante onderwerpen:

De benodigheden                  Tarieven

Leren én plezier                     Over het aanmelden

Thuis drummen                     Nu aanmelden

Kijken in de les

De docenten