Over het aanmelden


 

Aanmelden verplicht u tot niets. Pas na het daadwerkelijk deelnemen van de eerste les wordt de aanmelder betalingsplichtig en ontvangt u de factuur per email. Aanmelden kan alleen via het (online) aanmeldformulier op deze website.

Het invullen van het formulier verloopt in 4 stappen:

1 Cursuskeuze

Hier kan je aangeven welke lessen je wilt volgen. Meerdere keuzes zijn mogelijk.

2 Gegevens deelnemer

Wie gaat de cursus volgen. Als de gegevens van de deelnemer hetzelfde zijn als de gegevens van de betalingsplichtige dan kan deze stap worden overgeslagen.

3 Het lesgeld wordt betaald door..

Degene die het formulier invult en verstuurd moet hier zijn gegevens invullen. De aanmelder is de betalingsplichtige en is 18 jaar of ouder.

4 Betaling en akkoord

Op het aanmeldformulier kan u het aantal termijnen aangeven waarin u het factuurbedrag wilt voldoen, 1, 2, 4 of 12 termijnen (afhankelijk van de hoogte van het factuurbedrag, zie ook tarieven). Automatische incasso is helaas niet mogelijk.

Verder verklaart u op de hoogte te zijn van de actuele tarieven en moet u akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Na het versturen van het formulier ontvangt u per email een kopie van de aanmelding met de ingevulde gegevens bedoelt voor uw eigen administratie en om controle uit te voeren op de ingevulde informatie. Mocht er gegevens niet juist zijn dan kan u een email sturen naar info@drumschoolzutphenlochem.nl.

 

Relevante onderwerpen:

Nu aanmelden