Bandles


MuzehofLochem-006

Jij op dit podium?

Heb jij altijd al willen spelen in een band? Drumschool ZutphenLochem geeft muzikanten van allerlei niveaus de mogelijkheid zich te ontwikkelen in een band. Meld je individueel of met je vrienden aan en wij stellen een band (onder leiding van een bandcoach) voor je samen.  Bands worden zoveel mogelijk geformeerd op basis van leeftijd en niveau. Speel je al in een band en wil je daar beter mee leren spelen? Samen met de bandcoach stel je een lesprogramma op waar je je wensen en verbeterpunten in kwijt kan.

En ook voor…

Naast de basisbezetting zang, bas, gitaar, toetsen en drums zijn ook andere instrument welkom in een band. Denk dan aan een popband gecombineerd met de instrumenten die bijvoorbeeld in een blazerssectie of een klassiek (strijk-) ensemble zitten.

Backline

In de lesruimte is een complete backline aanwezig dus sjouwen met je versterker of zanginstallatie hoeft niet. Een compleet drumstel staat er ook.

                             

Optreden

Minimaal 2 keer per jaar kan je op een podium een spetterend optreden met je band geven. En iedereen die daar nieuwsgierig naar is kan je uitnodigen om te komen kijken en luisteren. Familie, vrienden, kennisen, iedereen is welkom!

Onder ‘media’ in het menu kan je foto’s bekijken van de Bandnight 2013. Vijf bands gaven een spetterend performance.

 

                              

Relevante onderwerpen:

Tarieven

Over het aanmelden

Nu aanmelden

Meer info
Stuur ons een e-mail