Bandles


 

Heb jij altijd al willen spelen in een band? Drumschool ZutphenLochem geeft muzikanten van allerlei niveaus de mogelijkheid zich te ontwikkelen in een band. Meld je individueel of met je vrienden aan en wij stellen een band (onder leiding van een bandcoach) voor je samen.  Bands worden zoveel mogelijk geformeerd op basis van leeftijd en niveau. Speel je al in een band en wil je daar beter mee leren spelen? Samen met de bandcoach stel je een programma op waar je je wensen en verbeterpunten in kwijt kan.

Vanaf 9 jaar

Speel je een instrument of zing je en ken je een paar akkoorden, een aantal noten en kan je een beetje maat houden dan kan je als beginner al vanaf zo’n 9 jaar al in een band spelen!

En ook voor…
Naast de basisbezetting zang, bas, gitaar, toetsen en drums zijn ook andere instrument welkom in een band. Denk dan aan een popband gecombineerd met de instrumenten die bijvoorbeeld in een blazerssectie zitten: saxofoon, trompet, trombone.

Je speelt al in een band?
Complete bands zijn ook welkom! Een bandcoach kan je helpen met specifieke problemen zoals creëren van je eigen sound, promotie, samenspel, timing, akkoordenkennis, techniek, enz.

Backline
In de lesruimte is een complete backline aanwezig dus sjouwen met je versterker of zanginstallatie hoeft niet. Een compleet drumstel staat er ook. De drummer hoeft dus alleen maar z’n stokken mee te nemen en een ieder ander alleen zijn of haar instrument.

Optreden
Minimaal 2 keer per jaar kan je op een podium een spetterend optreden met je band geven. En iedereen die daar nieuwsgierig naar is kan je uitnodigen om te komen kijken en luisteren. Familie, vrienden, kennisen, iedereen is welkom!

Hieronder een impressie van de spetterende Bandnight 2013 in Schouwburg Lochem. Voor nog meer foto’s van deze avond klik je HIER.

 

Relevante onderwerpen:

Tarieven

Over het aanmelden

Nu aanmelden

Meer info
Stuur ons een e-mail