Supermiddag/workshop met Slagerij van Kampen


Masterclass van Slagerij van Kampen, zaterdag 15 november 2014.
Leerlingen van Drumschool ZutphenLochem, leden van Muziekvereniging Excelsior Warnsveld, leden van de drumband van Advendo Lochem, leerlingen van Kindcentrum Adriaan van den Ende in Warnsveld vormden samen een mega-orkest. Na een workshop met dirigent Joep Everts waren de muzikanten, die allemaal heel verschillende ervaring hebben, klaar om de meesterlijke adviezen van de slagwerkers en blazers van Slagerij van Kampen te ontvangen en te verwerken in hun optreden. Deze samenspelworkshop kwam tot stand op initiatief van Charivari Wereldmuziek Festival in samenwerking met alle hierboven genoemde partijen en Muzehof en Theater en Congrescentrum Hanzehof.

Hieronder een aantal foto’s van de happening. Klik HIER en je vindt er nog veel meer.