Slagwerkgroep Sla d’r op!


Steeds vaker krijgen wij de vraag of we ook een slagwerkgroep hebben. Tot nu toe hebben we altijd nee moeten verkopen maar nu doen we een serieuze poging tot de oprichting van slagwerkgroep ‘Sla d’r op!’

 

De slagwerkgroep is bedoeld voor drum- en slagwerkleerlingen tot en met ongeveer 12 jaar. Het doel van de groep is om te leren samenspelen op en kennis te laten maken met verschillende slaginstrumenten zoals conga’s, bongo’s, quiro, cowbell, (onderdelen van) het drumstel, enz. Soleren, improviseren en maat en ritme zullen bijvoorbeeld onderdelen van het lesprogramma zijn. Maar plezier en met elkaar muziek maken staan voorop.

In de maanden april, mei en juni 2015 is er een proefperiode van de slagwerkgroep. Na deze periode gaan we kijken of de slagwerkgroep levensvatbaar is en of voortzetting na de zomervakantie haalbaar is.

Voor de proefperiode vragen wij een bijdrage van € 15,00. Bij voortzetting na de zomervakantie zal het tarief rond de € 10,00 per maand liggen.

Voor meer informatie of aanmelden stuur je een email naar info@drumschoolzutphenlochem.nl. Uiterlijk een week van te voren ontvang je bericht over doorgang, aanvangstijd, enz.

 

Repetitiedag        : maandag of donderdag

Aanvangstijd        : rond 18.00 uur

Duur                      : minimaal 30 minuten (afhankelijk van de groepsgrootte)

Start                       : maandag 6 april of donderdag 9 april