Drumles va 18 jaar


 

Of je nou elke week drumles wilt of om de week, recreatief wilt drummen, je hobby weer wilt oppakken, eindelijk wil beginnen aan die lang gekoesterde droom of toch die beroepsopleiding ambieert, dan kan dat! De drumlessen worden op maat gemaakt zodat de lesinhoud, lesduur en lesfrequentie op jou wensen worden afgestemd. Samen met de docent maak je een plan van aanpak/lesprogramma die aan jou eisen voldoet en waar je je lekker bij voelt. Desgewenst kan je ook deelnemen aan het LEERTRAJECT. Niks moet alles mag!

Stap je totaal blanco binnen dan ga je als beginner aan de slag met o.a. roffelen, blues-, funk-, pop- en rockritmes, noten lezen, meespelen met muziek en nog veel meer! Heb je zelf al (uitgebreide) ideeën over wat je wilt leren, in overleg met de docent is er veel mogelijk.

Als je al kan drummen dan is het afhankelijk van je wensen en verbeterpunten welke onderwerpen er in de les voorbij komen. Denk hierbij aan het uitdiepen of verbreden van stijlen, zoals: latin, jazz, metal, rock, funk, enz. Maar denk ook aan improviseren, soleren, fills maken, techniek, enz. Maar als je een ‘algemene opfriscursus’ wilt dan kan natuurlijk ook.

Ook drummers die een studie op een pop/rockacademie of conservatorium ambiëren, kunnen bij ons terecht. Ook hier maken we samen een plan en gaan hard aan de slag om je klaar te stomen voor een beroepsopleiding!

Drums & Bassworkshop

Een aantal keren per jaar laten we de drumleerlingen en basgitaarleerlingen samen  spelen. Vaak wordt er ook nog elektrisch gitaar bij gespeeld. De grondbeginselen van samenspel in een (soort) band leer je hier. Deelname is facultatief en gebeurd in overleg.

Podium

Drumschool ZutphenLochem biedt een podium aan iedere drummer die de de kans wil pakken om zijn drumkunsten te laten horen. Minimaal 1 keer per jaar kan je iedereen uitnodigen om naar je te komen kijken en luisteren voor een geweldig optreden. Ook hier is deelname facultatief.  

Verenigingen (HaFaBra)

Het kunnen bespelen van bijvoorbeeld alleen maar het drumstel of pauken is in een vereniging vaak niet genoeg. Slagwerkers die in een harmonie, fanfare of brassband spelen krijgen daarom een brede opleiding. Het is tegenwoordig dan ook verplicht om een instrument uit een andere hoofdgroep als bijvak te kiezen. Lees hier meer over onze HaFaBra opleiding.

 

                              

Strippenkaart          10 lessen          STARTDATUM          PRIJS strippenkaart aanbieding

AANMELDEN 18 DRUMLESSEN EENS PER 2 WEKEN

AANMELDEN STRIPPENKAART: 10 DRUMLESSEN VAN 30 MINUTEN (AANBIEDING)

Heb je andere wensen? Wil je bijvoorbeeld langer les? Laat het ons weten want er is veel mogelijk. 

Meer info:

Stuur ons een e-mail